Fiecare echipă selectată în etapa finală va avea max. 5 minute pentru a-și susține ideea în fața juriului. Se poate folosi prezentarea PPT sau se poate pregăti, opțional, un scurt video de promovare a proiectului, spot, prezentare în Prezi, etc., pentru comunicarea sau promovarea ideii.

A debutat ca Inginer Chimist în cadrul laboratorului de apă potabilă Arcuda, unde a petrecut 11 ani, apoi s-a alăturat echipei Stației de tratare Crivina pentru o perioadă de 2 ani și încă 2 ani ca Șef Serviciu Laboratoare în cadrul Direcției Producție.
În prezent este Directorul Stației de Epurare a Apelor Uzate Glina având o echipă formată din 75 de persoane. Principala provocare pe care o are în job-ul ei actual este colectarea, valorificarea și eliminarea celor 42 de tipuri de deșeuri din Stația de Epurare Glina.

In prezent coordonează proiectele de recrutare la nivelul tuturor entităților din cadrul Veolia Energie, dezvoltă și implementează proiecte de gestiune a carierei în vederea dezvoltării viitorilor specialiști în domeniul energetic și gestionează proiectele de stagii de practică pentru diferite cicluri academice în cadrul tuturor entităților Veolia Energie.
Cecilia este pasionată de identificarea talentelor, dezvoltarea potențialului profesional și susținerea perfomanțelor echipelor.

Printre acestea se numără proiecte din domenii de activitate precum infrastructura portuară, de mediu, rutieră și de alimentare cu apă și canalizare.
Managementul deșeurilor este o arie de expertiză în care în prezent are oportunitatea de a se dezvolta.

In prezent este Inginer Exploatare Turbine în cadrul Veolia Energie Prahova. Face parte dintr-o echipa de peste 40 de colegi, alături de care asigură funcționarea neîntreruptă, în condiții de siguranță și eficiență a instalațiilor de producere a energiei termice.
Grija pentru mediul ambiant este una din pasiunile lui Sorin, iar gestiunea deșeurilor a devenit o provocare și un domeniu în care a hotărât să își aprofundeze cunoștințele.

Raul contribuie semnificativ la activitățile și documentele elaborate pe teme de protecția mediului și schimbări climatice de către Coaliția pentru Economie Circulară, Coaliția pentru Dezvoltarea României, Consiliul Investitorilor Străini, Camera de Comert Româno – Americana, Camera de Comerț Româno – Germană, Camera de Comerț Româno – Franceză, Coaliția pentru Mediu din România și Asociația ECOTECA, pe care a și fondat-o.
În cursul anului 2016, Raul a deținut funcția de Secretar de Stat al Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, cu atribuții în gestionarea deșeurilor și siturilor contaminate, calitatea aerului, schimbări climatice, coordonarea Agenției Naționale de Protecția Mediului, Gărzii Naționale de Mediu, Administrației Fondului pentru Mediu.

Experiența acumulată în timpul activității se materializează în 11 manuale, peste 70 de lucrări științifice publicate în nationale si internationale etc. 32 de lucrări științifice prezentate la diferite simpozioane, conferințe, congrese; peste 40 de contracte de cercetare. În prezent este prorector al Universității Politehnica din București.
Este membru al Academiei Oamenilor de Știință din România și al consiliului de administrație al Comitetului Național Român al Consiliului Energetic Mondial.

Activitatea ştiintifică s-a concretizat până în prezent prin 12 cărţi şi îndrumare, peste 70 de lucrări științifice publicate în reviste sau volume ale unor conferinţe, atât pe plan naţional, cât şi internaţional, peste 20 de contracte de cercetare şi 10 proiecte educaţionale.
Este membru asociat al Academiei Oamenilor de Știință din România și membru în Consiliul de Administraţie al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Energie ICEMENERG Bucureşti.